Kunstdagen

Kunstdagen

Kunstdagen

Zaterdag 27 oktober
Zondag 28 oktober

Zaterdag 3 november
Zondag 4 november

Zaterdag 10 november
Zondag 11 november

Sylvia Reijbroek

Sylvia Reijbroek, van kleins af aan geobsedeerd door tekenen en schetsen, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal befaamd kunstenaares. Geboren in Hilvarenbeek in 1965, en tegenwoordig na een tussenstop in oa. Rome, woont ze in Weelde (België).

Sylvia schildert op gevoel en legt zo de magische momenten van het leven vast, naar eigen inspiratie of naar de wensen van haar klanten, want ook voor een schilderij in opdracht kan je bij Sylvia terecht. Achter ieder schilderij van Sylvia schuilt een verhaal, persoonlijk, ideologisch maar altijd zijn het momentopnames van emoties en kracht die ze met de wereld wil delen.

Vijf jaar geleden opende Sylvia haar open atelier in Baarle-Hertog, gevolgd door haar eigen Galerie “Kunst vol Leven” ook in Baarle-Hertog. Nu is haar werk verhuisd naar Nieuwstraat 33a in Baarle Nassau.

Sylvia Reijbroek
galeriekunstvolleven.be
srpaintings@gmail.com
+32(0) 499 703978

Johannes Sneijders

Geboren te Helmond, Nederland op 4 januari 1941 als zoon van een timmerman. Kunst was gedurende zijn opvoeding zeker geen gemeengoed, maar het scheppen van mooie dingen met hoofd en handen werd hem met de paplepel ingegoten door zijn vader.
Na zijn studie Chemische Technologie in Eindhoven volgde een boeiende internationale loopbaan als adviseur voor milieuzaken. Weer door zijn vader die schilderde, werd zijn interesse in kunst gewekt.

Sneijders nam lessen van verschillende beeldhouwers in Nederland, België en Italië waar hij
Hier leerde hij de eerste beginselen van het ambacht en het scheppen van zijn ideeën in steen en brons. Kunstgeschiedenis en anatomie studeerde hij thuis in zijn vrije tijd, en studeerde twee jaar tekenen aan de kunstacademie in Turnhout.
Inmiddels werkt hij al 25 jaar als full time zelfstandig kunstenaar in Beerse België waar een permanente tentoonstelling van zijn werk is te zien in huis en tuin.
Ook op zijn website: www.sculptures-johannes.be is een gedeelte van zijn oeuvre te zien.

Zijn beelden zijn in particulier bezit in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en in Taiwan.

Adres: Bisschopslaan 78, 2340 Beerse België
Tel: 003214618819
GSM:0032(0)479617196
Email: sculptures-johannes@telenet.be
website: www.sculptures-johannes.be

Danielle Goffa

In een nooit aflatende zoektocht naar de ultieme creatie experimenteert Danielle Goffa met nieuwe, vaak tegenstrijdige materialen. Zeldzame verfijning en technische virtuositeit zijn nooit ver af.

Haar juwelen zijn vervaardigd uit edele metalen, soms ook uit plexiglas. Andere natuurlijke materialen zoals pluimen en olifantenhaar worden ook gebruikt. De verloren wastechniek wordt aangewend om warme vormen te creëren. Koele vormen worden rechtstreeks in het gekozen materiaal gemaakt door gebruik te maken van volgende technieken: smeden, zagen, vijlen, frezen, schuren, solderen, polieren, …

Wie met haar kennis maakt zal begrijpen waarom zij reeds vele prijzen won, een duidelijk bewijs van haar talen en meesterschap.

Daniell Goffa
www.daniellegoffa.be
danielle@daniellegoffa.be
tel: +32 476 39 70 21

By | 2018-10-18T15:09:30+02:00 oktober 18th, 2018|Zonder categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment